20 Temmuz 2012 Cuma

Hakem Alımları (Güncellendi)

Hakem alımlarımız tüm hızıyla devam etmektedir.Şimdiden 4 hakemimiz oldu bile.Şimdi size hakemlerimizi tanıtmak istiyorum.Turnuvalarımızda bize yardımcı olacak hakemlerimiz.

İşte hakem kadromuz ;

ahmet001 : Maçlarını uzun zamandır izliyorduk.Saygılı iyi bir oyuncu.Oyunları genelde sakindir.Problem olmaz,eğlenmek için oynar.


l-crow-l : Maçlarını uzun zamandır izliyorduk.Saygılı bir oyuncu.Düelloları serttir ve rakiplerine acımaz.Son zamanda ki sürekli duello yapıp kazanışı dikkatimizi çekti.Düelloları kazanmak için oynar.
                                                       (eski adı turkey_turkiye )


! ! ! SUPER ! ! ! : Maçlarını 1 yıldan beri izliyorum.Bir çok turnuvaya girdi bazen kazanamadı ve bazen galip geldi.Tecrübesi ve iyi kişiliği ile dikkatimizi çekti.Yardımseverdir ve girdiği düelloların çoğunu eğlenmek için oynar.İngilizcesi çok iyi seviyede.
                                                                (eski adı !SUPER! )


Joey35 : Rakibi sert oynarsa kendisi daha sert oynamaya calisir.Rakiplerine karsi saygilidir.Tecrübesiyle cok iyi perfprmans sergiliyor.Maçları çok heyecanlı.




Arkadaşlar bunlar bizim görüşlerimizdir.4 hakeme de görevlerinde başarılar diliyorum.Bir dahaki turnuvada görüşmek dileği ile.

Hakem alımlarımız bitmiştir.


                                                                                                                           !HASAN!


                                                                           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder